Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 28, 2020

Lead Yourself. Een episode waar ik al maanden mee bezig ben om deze op te nemen. Een message die van Levensbelang is en die vele diepere lagen heeft. Een must listen voor iedereen die werkelijk Durft behind the veil te Kijken worden schatten onthuld.

Enjoy!
Veel liefs xx


Topics van deze episode:

>2020  this special...


Mar 23, 2020

ATTENTION! This episode is for all Lightworkers, Spiritual Entrepreneurs & everybody who wants to STEP UP during these 'challenging' times.

Ik wil je uitnodigen om de energie van deze episode diep tot je door te laten dringen. Te voelen wat je voelt in je lichaam, wat het met je energie doet.

Zonder dat ik het door had,...


Mar 8, 2020

Must Listen episode!

De tijd is daar. het is tijd om dit met je te delen. Ik deel een GROTE ONTWIKKELING die heeft plaatsgevonden tijdens mijn Soul Journey in Bali. 


Velen van jullie kennen natuurlijk mijn Guidance / Source: Mya, waar ik geregeld channelings van deel. Zij is mijn Guidance voor al mijn werk en alles dat...


Feb 27, 2020

Yes! A brand new episode met een brand new intro. En het voelt zo aligned en fris! Als je mij volgt op Instagram @dianne_meijer, heb je gezien dat ik druk bezig ben, na terugkomst van Bali, om alles te alignen met de nieuwe energie.

Nieuwe energie? Heaven Yes!
Er is tijdens mijn Imrama (Soul Journey) naar Bali zoveel...