Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 6, 2018

Let’s Talk about Money! Een super belangrijk en ontzettend interessant topic waar ik een mooi inzicht over kreeg die ik met je wil delen. Een krachtig inzicht over geld.
 
Dit inzicht staat in verbinding met een grote investering die ik deze week heb gedaan in een Coachingsdag. En ik ben mega excited! Hoewel mijn ego even de hoek om kwam kijken of het wel zo'n goed idee was om zo’n groot bedrag uit te geven nét nu ik ook mijn nieuwe huis heb gemanifesteerd, heb ik de investering moeiteloos en in vol vertrouwen gedaan. Ik vertel je in de podcast waarom en hoe ik dat deed. 
 
Naar aanleiding hiervan en het boek The Big Leap dat ik onlangs heb gelezen, kreeg ik de inspiratie om een super gave mini cursus te ontwikkelen over hoe je een Unlimited Money Mindset kan creëren waarbij je geld in overvloed kan aantrekken. Ik ben meteen aan de slag gegaan met het schrijven van de cursus en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan! Als het je interessant lijkt, stuur me even een DM via Instagram. Dan ontvang je de link.
 
 
Wat kom je in deze episode tegen?
 
Life changing High End Coaching Traject
 
Hoe ik investeringen doe & de grote investering die ik deze week heb gedaan
 
Hoe je de waarde van je geld kan ver-tien of honderd-voudigen
 
Makkelijker keuzes maken 
 
Hoe je jouw ego minder ruimte kan geven bij keuzes
 
Meer impact maken met dezelfde hoeveelheid geld
 
De kracht van jouw intentie
 
Hoe je je geest helder kan houden
 
Unlimited Money Mindset InstaClass