Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 17, 2021

..om de Nieuwe Wereld te verwelkomen?

Dit is een belangrijke episode over een groot inzicht dat ik 2 dagen geleden kreeg aangereikt. Ik was de ‘Rabbithole’ weer even ingedoken en dat bracht me tot het inzicht over wat velen van ons zo lastig vinden. En daardoor niet durven kiezen voor wat ze Werkelijk in hun Hart voelen dat juist is. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen en de rest van de wereld.

Want het Hartsgedragen Bewustzijn waar we naartoe bewegen gaat over samen, vrijheid voor iedereen en het lef hebben om je hart te volgen. Ook al betekent dit dat je bepaalde vertrouwde vormen/gemakken moet loslaten.

Een episode met wel 1000 sleutels.

En geldt voor ALLE vlakken van je leven. Je relaties, je purpose (business), ons dagelijks leven en de transitie waar we nu inzitten, etc. 

Ik wens je veel luisterplezier.

Liefs Dianne

P.s. Ik waardeer het als je me helpt deze episode te verspreiden, zodat zoveel mogelijk mensen deze immens belangrijke boodschap kunnen Horen.

 TIJDELIJK AANBOD:
Maandelijkse 1:1 Coaching.
Energie Coaching, Healing & Purpose Business Coaching. Als je er klaar voor bent om die oude vormen los te gaan laten en het nieuwe te verwelkomen. Stuur me HIER een DM op instagram voor meer info.

(Als je voelt dat je nog niet toe bent aan een 6 maanden traject, maar wel belangrijke stappen wilt zetten om Nu verder te komen, is dit perfect voor jou.)