Preview Mode Links will not work in preview mode

Feb 19, 2019

Afgelopen weekend bij Joe Dispenza was intens, onwijs intens. En ik ben diep geraakt. Vorig jaar ben ik een transformatie doorgegaan naar mijn ‘awakening’, waarvan ik dacht dat die niet dieper kon. Hell yes dat was EXACT wat me te wachten stond. De transformatie van afgelopen weekend was beyond.. 

Ik deel mn beleving met je, want THIS IS IT! DIT is waar het om draait! De juiste mensen zullen dit voelen op een diep niveau. Deze episode gaat een diepere laag energie in je Kern bij je triggeren. Be ready for the changes, het begin van een nieuw leven.

Het roer is om, vanuit een enorme kracht die vrij is gekomen. En het is groot, m’n lichaam is ervan geschrokken en in shock.. Maar ik ben hier helemaal klaar voor. We gaan groot en it starts NOW.

Het is een lange episode geworden, intens en GOUD EERLIJK. Mijn verleden, heden en toekomst, ik vertel je de naakte waarheid. Luister de volledige episode, er zit een waardevolle boodschap voor je in het 2e deel waarvan het NU de tijd is dat je hem hoort. 

 

Liefs,

Dianne

 

P.s. —>> Als ‘cherry on the pie’ stonden we afgelopen weekend op nr. 68 in de I-Tunes top 100!!! Dank jullie wel voor je support, we doen het samen! Share the message als je het voelt, we zijn je dankbaar <3

 

Links:

>> 2 Day Workshop klik hier voor tickets.