Preview Mode Links will not work in preview mode

Feb 20, 2022

Een belangrijke episode om te beluisteren! Ik heb de topics dit keer expres niet voor je op een rijtje gezet, omdat de Sleutels in deze episode eindeloos zijn!
Deel 2 over de immense Shift van dit nu al bijzondere jaar 2022.

De episode heb ik in delen opgenomen, want de messages bleven maar stromen.

Ik neem je mee door (een deel van) mijn initiatie die ik eind december en begin januari ervaarde door verschillende gebeurtenissen in mn leven.

Ik ontmantel de message die hier voor ons allemaal inzit. 

Eigenlijk hoor je hoe ik live tijdens het opnemen tot een inzicht kom dat uiteindelijk leidde tot het belangrijke einde van deze episode.

Enjoy! xx

Dianne

 

LINKS:

***Lightworkers Monthly.

Wil je gefocust aan de slag om 100% vanuit Spirit je zielswerk met de wereld te delen, je business te bouwen en te helen wat je nu nog in de weg staat om dit jaar echt Next Level te gaan?

Stuur mij een mailtje op dianne@diannemeijer.com.

Lightworkers Monthly is een tijdelijk aanbod buiten mijn andere programma’s om! En staat dus ook niet op mijn website. Info kan je opvragen bij mij.

 

***18maart organiseer ik live bij Oohm een Special Edition Trancereis!

We gaan Trancereizen combineren met een sacred Cacao Ceremony. Het lijkt mij ontzettend gaaf om met iedereen, die eerder een Reis bij mij heeft gedaan of Trancereizen gewoon heel vet vindt, deze extra dimensie diepte in te gaan. En met zn allen een mega krachtig Veld te creëren. Trancereizen ansich is in een groep al mega krachtig, kan je nagaan in combi met Cacao!

Wil je hierbij zijn?

Check www.oohm.nl/rooster en klik naar 18 maart.